Refinantare credit – BRD Expresso

Refinantare credit – BRD Expresso

Asa cum v-am obisnuit deja, va prezint un credit, de data asta de la BRD, care poate sta la baza unei decizii de refinantare credit. Creditul pentru nevoi personale de la BRD EXPRESSO.

Moneda credit: EUR/RON
Valoare minima: 200 EUR/600 RON
Valoare maxima: 15.000 EUR/60.000 RON
Termen maxim: 10 ani

Dobanda / an

   EUR: 6-48 luni - 7.82%, indexabila

   EUR: 49-84 luni - 7.82%, indexabila

   EUR: 85-120 luni - 7.82%, indexabila

   RON: 6-48 luni - 7.5%, fixa

   RON: 49-84 luni - 8.5%, fixa

   RON: 85-120 luni - 9%, fixa

Comisioane

   Comision analiza dosar: 50 EUR/200RON 

   Comision administrare lunar: 0,40% la sold

   Comision la rambursarea anticipata:

         – 0% pentru creditele cu dobanda variabila

         – 1% in primii ani de rambursare si 0,5% in ultimul an de rambursare

   Comision unic alte servicii: 50 EUR

Alte conditii

   Garantii: cesiunea veniturilor, asigurare de viata
   Giranti: Nu

145 Responses to “Refinantare credit – BRD Expresso”

 1. astept raspunsul dumneavoastra va multumesc

 2. cristian says:

  nicusor,
  nu vad nici o intrebare. ce doresti sa afli?

 3. balasoiu nicoleta says:

  as dori sa aflu cum pot obtine o refinantare la brd

 4. lupu daniel says:

  Ce suma as putea obtine prin refinantare?

 5. ilovan eugen florin says:

  am un credit si as dori refinantare credit nevoi personale fara ipoteca

 6. eugen georgescu says:

  am un credit in derulare la Libra Bank de nevoi personale contractat in decembrie 2006
  creditul este acordat pe o perioada de 5 ani.iar rata este de peste 1000 RON.
  solicit o refinantare cu un credit pe o perioada de 10 ani in valoare de 15000 EU
  Rog respecuos,trimiteti detalii necesare pe adresa de mail mentionata.
  Cu multumiri ,Eugen Georgescu

 7. PLACINTA OANA says:

  am avut un credit la duneavoastra si lam achitat si as vria o refinantare la BCR care epe numele meu,eu sunt an maternitate pot sa fac refinantaria,sotul este angajat dar nu are anca 3luni ca sa fac pe numele lui dar poate aduce si el adeverinta cum pot sa fac?

 8. viorel says:

  In legatura cu BRD tin sa va anunt sa nu mai faceti in viata voastra vreun credit la ei ca va jupoaie,astfel:Am vrut sa achit un credit la ei prin refinantare de la o alta banca moment in care mi-au spus ca numai eliberarea unei informari catre acea banca ma costa 100 euro pe langa comisionul aferent de plata anticipata plus o perioada de eliberare de 2 saptamani.Concluzie:in viata mea nu mai apelez la BRD.

 9. kiss emma says:

  Am un credit in euro pe 10 ani cum a-si putea obtine un credit de refinanatare sau schimbare in lei.

 10. Elena says:

  Am in derulare un credit la Raiffeisen Bank si la BRD.Am intarziat rata la BRD.As dori sa stiu daca mai pot beneficia de o refinantare la BRD?

 11. Ciofu Daniela Geanina says:

  Vreau sa iau un credit pentru nevoi personale,dar sunt in concediu de crestere a copilului(Maternitate)

  • silvia says:

   buna ziua.eu am luat un credit de nevoi personale de la ing cand eram in crestere copil.si garanti mai acorda.

   • darian says:

    Buna ziua,

    Avand in vedere ca site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta produselor pe care le mai acorda o banca sau alta. Pentru acest lucru va trebui sa va adresati fie unui broker de credite, fie direct bancii al carui produs va intereseaza.

    Multumim,
    Darian

 12. vyo says:

  Am un credit in euro la Raiffeisen Bank si as vrea sa il achit. Refinantarea trebuie sa fie obligatoriu de la alta banca? Care este cea mai convenabila si cea mai serioasa banca la care as putea sa apelez?

 13. Oana says:

  Servus!
  Am o intrebare mai ciudata..
  Sunt platitor de impozite si activ profesional de un an de zile la acelasi angajator, primul de altfel.
  Platesc in prezent un credit de nevoi personale ( de 4500 lei – rata 150 lei/luna) la BRD. Am discutat deja posibilitatea unei refinantari a creditului si demersul a inceput deja.
  Problema este ca in viitorul apropriat imi voi da demisia de la locul actual de munca pentru a ma concentra pe plan universitar (am licenta in vara).
  Intrebarea mea este daca angajatorul este obligat sa anunte banca in momentul in care ma lichidez de la firma respectiva. Mentionez faptul ca imediat dupa finalizarea examenului de licenta imi voi relua activitatea profesionala; plata ratelor nu vor fi o problema (nu am intarziat niciodata pana in momentul de fata).
  Va multumesc!

 14. Oana,
  daca te uiti cu atentie in contracte scrie ca trebuie sa anunte ca si-a schimbat locul de munca sau nu mai este angajat, titularul creditului, adica persoana care s-a imprumutat. Angajatorul, de cele mai multe ori chiar taie peste prevederile din adeverinta de venit cum ca se obliga sa faca blocheze sume de bani din salar daca angajtul lor nu isi plateste ratele (popriri).
  Asa ca nu vad un aganjator sa aiba atat de mult exces de zel incat sa anunte ca un angajat de-al lor a plecat, nu stiu la cati le pasa si nici macar nu stiu cati dintre ei au o evidenta clara a adeverintelor de venit emise si catre ce banci.
  Astfel, foarte greu sa anunte banca. Situatia se schimba putin daca e vorba de conventii de salarii, caz in care angajatorul are o intelegere cu banca si angajatii sai primesc credite pe card si atunci exista o oarescare evidenta.

  Mai pe scurt, daca tu continui sa iti platesti ratele, e foarte probabil ca banca sa nu afle ca defapt tu nu mai lucrezi. Cu toate acestea, tu te obligi prin contract sa anunti ca nu mai esti anagajata. Daca nu faci asta, comiti o ilegalitate.

 15. Oana says:

  Draga consilier,
  iti multumesc pentru raspuns. E asa cum ma asteptam.
  Am sa anunt banca in momentul in care nu mai lucrez; nu prea imi place cum suna “ilegalitate” :) nu vreau sa comit asa ceva!
  sper ca nu voi trece pe “lista neagra” avand in vedere ca imi voi plati ratele la timp. Probabil ca voi fi considerata o persoana cu risc foarte mare de neplata.
  Te rog sa ma contrazici daca nu este asa!
  O zi frumoasa tuturor!

 16. Oana,
  trebuie sa intelegi ca nu pot sa-ti spun exact ce sa faci. Nici sa te influentez. O fi el blog dar oricum cred ca si un blog trebuie sa respecte niste reguli. “Ilegal” suna exact asa cum trebuie sa sune :) . Decizia iti apartine…

  Ar trebui sa intrebi la banca de la care iei credit daca poti ramane fara sursa a veniturilor si sa nu trebuiasca sa restitui intreg imprumutul. Un credit se acorda pe capacitatea de rambursare generata de veniturile unei persoane (adica nu ai venit nu ai credit).

  Concluziile le regasesti in aceste randuri :)

 17. Oana says:

  Multumesc foarte mult!
  Am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui :)
  Tay tay!

 18. iuliu says:

  am un credit la BRD pe termen de 10 ani cu o rata lunara de189 ron iar la BCR un credit cu o rata de 82 ro si o descoperire de cont de 4ooo ron .as vrea sa stiu daca BRD prin creditul de refinantare ar putea acoperi creditul de la bcre si descoperirea de cont?Creditul ramsa la bcr este de 1500 ron.Iar creditul ramas la BRD este de 10000 ron .Ce suma as mai putea imprumuta de la aceasta refinantare?

 19. metin says:

  doresc un credit de 20.000ron
  mentionez :am card salariu la BRD, un imprumut de 5000ron cu finalitate in mai 2009(rata de 172ron)si un credit la BRD fINANCE DE 900RON(AM ACHIZITIONAT PE 1 AN DE ZILE O SOBA)- SE FINALIZEAZA IN IANUARIE 2009 CU RATA LUNARA DE 80 RON,

 20. paduraru monica clara says:

  sunt in concediu de crestere copil si vreau o refinantarela brd
  .

 21. stefan says:

  am facut o refinantare la brd anu trecut si as dori sa stiu daca mai pot face una!salariul e dublu fata de anul trecut

 22. VIOREL says:

  asi dori o lamurire am un credit la BRD facut pe zece ani creditul e de doi ani in urma refinantari altui credit,as mai putea sa fac o refinantare pentru acel credit care il am acum?

 23. gabi says:

  Am intarziat rata la BRD.As dori sa stiu daca mai pot beneficia de o refinantare la BRD?

 24. adina says:

  Am o descoperire de card BRD din 2007, valabila pana in 2009. Mi-am schimbat locul de munca si nu am mai alimentat cardul timp de cateva luni. Acum am blocata pe card valoarea unui salariu. Vreau sa stiu daca e posibil sa fiu in BC si daca exista vreo metoda sa contractez alt credit pentru a putea acoperi suma datorata BCR pentru decoperire.

 25. NITESCU VASILE ADRIAN says:

  buna ziua asi dori o refinantare dar am avut o problema cu creditul anterior si nu stiu daca mai pot benificia de toate servicile banci

 26. NITESCU VASILE ADRIAN says:

  astept si eu un raspuns daca se poate

 27. > Nitescu Vasile Adrian,

  Nu exista un raspuns pe care sa-l pot da. Nu stiu ce probleme ai avut si cat de grave. In principiu,tinand cont de conditiile grele din piata bancara de acum, bancile acorda credite doar persoanelor care nu au avut niciodata probleme. Asta nu inseamna ca nu poti obtine un credit. Trebuie sa iti alegi o banca si sa mergi sa discuti personal. Nu incerca prin telefon sau prin internet, raspunsul cel mai probabil este nu in acest caz. La discutii fata in fata oamenii sunt mai flexibili. Incearca la o banca mai mica, mai flamanda de cota de piata (bancile grecesti ar fi o solutie posibila)

 28. geani says:

  vreau sa stiu cam cat se poate refinanta la un salariu de 30 milioana

 29. ioana says:

  Buna ziua,
  eu am un credit la BCR pe care l-am facut pentru o persoana apropiata,ei bine aceasta nu l-a mai platit astfel am ramas cu 4000 lei de plata,as putea obtine o refinantare de la dvs?

 30. sipotim says:

  am un credit la BRD si vreau sa il refinantez pe 10 ani am un salar de 1000 RON cam la ce suma as putea ajunge cu refinantarea (creditul initial e de 4300 ron)

 31. ALINA says:

  Am un credit in derulare la BRD si vreau sa-l refinantez pe 7 ani.Am un salariu de 1500 ron. Creditul initial era de 5000 euro, din care mai am de achitat cam 3000 euro. Vreau sa stiu cam cat se poate refinanta in conditiile acestea?

 32. Adina says:

  Buna ziua! Numele meu este Adina Anton, am un imprumut in lei la BRD, imprumut pentru studenti in valoare de 3200 de Roni. As dori sa fac refinantare. Se poate in acest caz. Plus ca acest credit a fost facut insa nu pentru necesitatea mea…si persoana in cauza nu si achita la timp rata.

 33. ioana says:

  buna,in prezent am un credit la brd .si vreau sa fac o refinantare minima de 1500 ron.ce acte imi trebuiesc si in cat timp se deruleaza acest demers…..?astept rasp pe mail……ms fain .o zi buna

 34. Nicu says:

  buna ziua!
  as dori si eu sa stiu daca pot obtine un imprumut ptr studenti…trebuie neaparat sa am girant sau sa lucrez?…intreb in necunostinta de cauza…am observat acea banca….Libra Bank…au diverse credite la care ba nu trebuie girant, ba nu trebuie carte de munca….un sfat va rog frumos?

 35. am card la BRD vreau sa fac o descoperire de card la un salariu de 1000ron cat pot scoate si ce comision se va percepe.

 36. velicu constantin says:

  daca am rate la brd pe care le achit la timp,as mai putea lua un imprumut de 8000 de euro in condiitile,in care eu lucrez ,dar fara carte de munca sau c.m

 37. vicol mihai says:

  as vrea sa stiu daca dobanda aplicata la creditul obtinut prin refinantare este aplicata la intregul credit sau doar la suma refinantata. va multumesc anticipat.

 38. irene says:

  buna ziua
  am un credit la OTP,in val de 12.000ron,cu o rata de 270 ron,pe 7 ani. as dori o refinantare de la BRD, si as dori sa stiu daca se poate, si care sunt conditiile.
  Va multumesc.

 39. giusi says:

  Am o intrebare am o descoperire de card de 5.000 ron si vreau sa stiu daca mai pot obtine 1.000 RON avand in vedere ca am un salariu de 1500 RON pe luna

  Multumesc

 40. corina says:

  As dori o refinantare de credit si as vrea sa stiu in ce conditii si ce suma.
  Am un venit de 1800 roni

 41. Bogdan says:

  Buna,Am un credit auto la BRD(mai am de plate 25000 lei).vreau sa fac o refinantare(deoarece vreau sa mi vand masina).doresc sa fac aceasta refinantare,iar suma totala sa fie 30000lei,din care sa fie retrase toate comisioanele,inclusiv cel de rambursare anticipata la creditul vechi.venitul meu pe ultimele 3 luni este de 1700 lei.Am vechime la locul de munca de 18 luni.am 20 de ani
  Sau,vreau sa stiu,in czul in care cumparatorului i-ar conveni sa preia rata mea,se poate preda creditul acestuia? ce conditii se impun pentru a reusi acest lucrul .multumesc anticipat :) .

 42. cornel says:

  cornel
  buna ziua as dori sa aflu si eu cum pot face o refinantare de credit as dori suma de 6000 euro
  am un salar de 1220 ron si o rat lunara de 400 ron cum pot face o refinantare?astept raspuns. multumesc o zi buna

 43. dana says:

  buna ziua,as dori si eu sa stiu daca cumva as putea sa beneficiez si eu de un credit de nevoi personale daca sunt in concediul de crestere al copilului.am foarte mare nevoie.va multumesc anticipat si astept un raspuns!!!

 44. Dana,
  creditele se acorda pe perioada in care ai aceste venituri, adaica o perioada scurta. In conditiile de piata de acum, bancile nu mai acorda credite care nu sunt standard (adica e vorba de un client foarte bun, extrem de eligibil, fara alte credite etc.)
  Din pacate, tot conditiile pietii de acum, ma fac sa nu pot da raspunsuri clare, se poate nu se poate. Fiecare banca trateaza fiecare caz in parte. Ai 2 optiuni: mergi la cateav banci sa vezi daca poti obtine ceva sau apelezi la un broker de credite care poate sa-ti spuna cam ce banca ar putea sa-ti acorde creditul. Daca vrei sa mergi direct incearca CEC Bank, Banca Transilvania. Aceste banci dau credite si acum, iar CEC a dat tot timpul, chiar si cand era criza mai criza.
  Daca ai nevoie iti recomand un broker de credite, nu platesti nimic pentru consultanta oferita de ei. Nu lucrez pentru ei, dar ii pot recomanda

  Succes

 45. tonny says:

  am mai multe credite la diferite banci
  in valoare de 20000ron Pot obtine o
  refinantare strict pt a acoperi aceasta
  datorie si a lucra cu o singura banca
  si o singura rata

 46. sergiu says:

  Buna ziua,
  Am facut o descoperire de card si pe ultimul extras de cont erau niste informatii despre cum pot primi extrasul prin e-mail,insa am pierdut plicul si nu stiu cum trebuie sa procedez.
  Multumesc!

 47. sandor says:

  ce suma pot primii de la BRD prin refinantarea unui credit de la BCR venitul meu peste 2000 ron?
  mersi anticipat

 48. savin ionel says:

  am un credit de 43000 lei,si as vrea o refinantare,as mai vrea un credit de 10000lei.astept raspuns urgent.am un venit de 2190lei.suntem 2 persoane.va multumesc

 49. alin tm says:

  mai oameni buni exista informatii la ori ce banca si sucursala nu m-ai antrebati aiurea sau va place sa scrieti.In fine ce vreau sa spun este ca nu am credit loat de nici unde si mi-am bagat la brs sa scot 1500 euro an lei pe 4 an si si acuma astept sa ma sune cred ca nu au timp de credite sau nu stiu ce sa cred
  dar daca o sa ma sune cea ce cred eu sigur am sa le spun ca nu o sa-mi m-ai trebuiasca

  niste ordinari de 7 zile ma amana macar daca stiam sa fi mers la banca mare nu la filiala

 50. munteanu says:

  vreau o refinantare la brd pentru a inchide un credit de nevoi personale la bcr si o descoperirede card la BT

 51. Viorica says:

  Am un credit nevoi personale la BRD ,pentru care trebuie sa mai achit 3000 ron, disponobil autoriyat card 3500 ron, la un salariu de 1100 ron ,ce suma por obtine ca refinantare

 52. Dorin says:

  Buna,Am un credit auto la BRD(mai am de plate 25000 lei).vreau sa fac o refinantare.Doresc sa o refinantare,se poate sa schimb tipul de credit sau sa fac refinantare a crediotului cu un alt credit tot la BRD, dar sa raman doar cu o rata, fara sa mai fiu obligat sa platesc CASCO si sa pot sa imi vand masina cand vreau? Suma totala sa fie un pic mai mare decat suma pe care o mai am de platit,din care sa fie retrase toate comisioanele,inclusiv cel de rambursare anticipata la creditul vechi.Multumesc!

 53. Cristina says:

  Buna ziua,
  Am si eu o intrebare: am facut un credit la BCR in urma cu 1 an. Momentan nu mai lucrez la aceeasi firma. Exista posibilitatea amanarii ratelor cu 6 luni in conditiile in care nu mai am acelasi venit( in sensul ca acum am un salariu mai mic?) Banca are posibilitatea sa verifice statutul meu- in sensul in care poate afla locul actual de munca, salariu, etc?
  Multumesc

 54. ady says:

  sal.vreau sa fac un credit pt nevoi personale,as vrea sa stiu cat e comisionu de acordare la suma de 20000 ron.multumesc

 55. stefan says:

  am credit la banc post si bcr pot sa fac refinantare? ast un raspuns concret? vreau sa mai imi ramana si bani in plus , toata suma la credit se ridica la 160 de milioane.

 56. cosmin says:

  eu am deja un credit la brd in valoare de 8000ron si doresc sa fac o refinantare pentru a obtinne in jurul la 9000euro, este valabila oferta?

 57. catalin says:

  am un venit de 1500 roni..care este suma maxima pe care as putea sa o imprumut?..creditul sa fie pe 48luni..

 58. ATTILA TOFALVI says:

  sigur ca se poate rezolva problema!de exemplu la “BT”Bafta!

 59. ADRIAN says:

  Buna ziua,
  Am un credit pt un automobil la dvs si as dori o refinantare pe 60luni daca se poate.
  Am un venit cumulat cu al sotiei de 1700 roni si o rata de 400ron.

 60. Marin says:

  Am un credit refinantat in valoare de aproximativ 30000 RON si trebuie sa returnez in aproximativ 6 ani cam 50000 Ron. (sume aproximative)
  Care este valoarea comisionului de rambursare?
  In cazul in care acum s-ar plati toata suma imprumutata, cat % din dobanda totala trebuie achitata? (din ce am inteles, dobanda e la sold si in cazul unei rambursari totale anticipate nu va trebui sa platesc dobanda care as plati-o daca as da ratele conform graficului de rambursare).

 61. mirela says:

  buna am si eu un credit de nevoi personale pe care din pacate nu am mai putut sal achit la timp si sant rau platnica antrebarea mea este daca exizsta un credit de refinantare la creditul pe care lam facut sa pot lua ratele de la anceput si daca se poate sa platesc cu o suma mai mica decat rata lunara pe care o aveam astept raspunsul dumneavoastra daca se poate cat mai urgent va multumesc

 62. petrescu says:

  buna ziua am facut un credit si in 2006 am depus totii banii si acum in martie dupa doi ani mia venit o factura de insintare ca am de plata 163ron nu stiu ce se intampla eu sunt plect din tara si nu stiu cum sa aflu ce se intampla cu creditul care deja l am achitat….va rog sa ma ajutatii

 63. marius says:

  am un credit de 8000 chf si un salariu de 1450 ron brut.As putea optine o refinantare pentru achitarea creditului.[in lei daca se poate].Va multumesc.

 64. @petrescu
  poate fi o ramasita din cauza ca nu ai inchis si contul si poate fi vorba de o taxa de gestiune restanta. roaga pe cineva sa mearga sa depuna suma respectiva si da-i imputernicire sa-ti inchida total contul. daca ai cumva o copie dupa ceva act prin care deja ai cerut acest lucru cand ai rambursat creditul, da-l persoanei desemnate de tine sa-l duca la banca si sa le spuna sa-ti stearga suma si sa inchida efectiv contul.

  @ marius
  nu stiu. intreaba la banca sau la un site care face astfel de calcule

 65. Silvia Stefanescu says:

  Buna ziua,
  In luna iulie 2007, am facut la Brd un credit de 9500 ron cu o dobanda de 13,50 %/an, timp de 7 ani.
  In acest moment as avea de restituit suma de 7.800 ron + 3% comision de rambursare. As dori sa stiu daca se poate ca banca sa imi recalculeze suma ramasa de restituit pe o perioada de mica si in conditiile unui credit de nevoi personale actual? multumesc!

 66. alina says:

  cred ca nimic nu e mai aiurea pe un site decat faptul sa nu gasesti o data(zi luna an) sa stii cand au fost facute aceste comentarii ..etc..

 67. ovidiu says:

  am un credit la brd(in 5 ani termin-momentan soldul final este de 16000ron) +o descoperire de 2400ron tot la brd + un card de credit de 1200ron la credit europe bank…..intrebarea mea este:pot face o refinantare pentru toate astea pe o perioada mai mare?

 68. @Ovidiu – depinde de veniturile pe care le ai momentan, dar cred ca poti refinanta pe 10 ani toate sumele

 69. @alina
  Incerc sa scriu materiale care sa nu tina seama de data scrierii lor. Incerc sa explic principii si metode de gandire pentru momente cand vrei sa refinantezi un credit, sau ce poti face cand ai probleme cu creditele.
  Trebuie sa recunosc ca acest post e mai mult o descriere a unui produs bancar si nu are mai nimic educativ in el. Poate unele raspunsuri date catorva oameni aici.
  In fine, ai dreptate dar sunt cateva motive pentru care data nu apare. Am sa incerc sa reintroduc datele

 70. michi says:

  Buna ziua , as dori sa stiu cat platesc lunar la un credit de nevoi personale fata ipoteca pt suna de 25000 euro.

 71. adrian says:

  bunaam un credit si as dori o refinatare un credit de 8000 ron si vreau o refinatare si

 72. Adriana says:

  Buna seara! Am si eu o intrebare…am un credit la brd in valoare de 1000 euro pe 3 ani…acum a trecut abia unul insa as vrea sa fac o refinantare. Mi-am schimbat atat locul de munca cat si domiciliul, si as dori sa stiu daca trebuie neaparat sa merg la aceeasi agentie unde am facut imprumutul sau pot merge la o unitate BRD si aici in orasul in care locuiesc acum. Multumesc! Astept raspuns de indata ce veti putea raspunde. O seara frumoasa

 73. mihai 79 says:

  la un venit de 1200lei eu si 1100 lei sotia putem face o refinatare la un credit imobiliar luat de la BCR de 55000euro pe un termen cat mai indelungat?
  multumesc!

 74. turcu adel says:

  as dori un credit cu refinantare la BRD am un salar de 900 ron cu tot cu bonuri de masa am la banpost mai 10000 de ron de achitat as dori sa stiu daca BRD imi acorda aceasta refinantare eu mai doresc sa primesc dupa refinantare suma de 45000 roni dar fara ipoteca si ce ate am nevoie

 75. ilie says:

  buna ziua .Spunetimi va rog daca pot face o refinantare la BRD. mentionez ca am un credit pe 10ani in euro tot la BRD sint la zi cu toate datoriile.Am o pensie de incapacitate permanent totala de 750 euro din spania.Creditul este de nevoi personale cu ipoteca casa.Va rog sami spuneti daca pot face o refinantare de 10000 euro si ce conditii trbuie mai exact sa indeplinesc si ce documente

 76. Mstefan says:

  Buna ziua ! Am un credit de nevoi personale la Raiffeisen in valoare de 5200 E pe 5 ani din 04.04.2010 , doresc va rog sa stiu daca pot obtine o refinantare de la dumneavoastra , dat fiind faptul ca BRD este banca cu care opereaza angajatorul meu ; de asemenea as dori sa stiu ce suma primesc la refinantare , si pe ce perioada maxima se poate esalona plata . Astept raspuns la adresa de email. Va multumesc , toata stima.

 77. grosu rodica says:

  am un card hagi debit cu cont deschis mi-am facut reesalonare si platesc o rata de 136 mai puteti sa-l refinantati?

 78. vasile says:

  am un credit de nevoi personale si doua carti de credit as dori o refinantare de 60000 ron perioada de 60 luni,as dori lamuriri despre conditii si rata cardul de salar il am la Brd pot plati rata direct de pe card ca si pana acum.Va multumesc astept un raspuns la adresa de mail scrisa.

 79. MATEI SORINA says:

  am un credit de nevoi personale cu dobanda fixa la brd si as vrea sa fac o refinantare

 80. Draghici Maria says:

  Buna ziua,

  in situatia prezenta pot face un credit de refinantare: 1 rata de 4000 euro pana in 2017 (10 ani), 1 de 10 000 ron 2017 (10 ani) si una de 8 870 ron 2014 ( 7 ani). Am un salar net de 1800 ron cu o descoperire card de 60 ron lunar.

  Multumesc anticipat

 81. Costin says:

  Buna ziua ,
  Am un credit de nevoi personale cu dobanda fixa de aproximativ un an la brd , mai am de achitat aproximativ 15000 ron,pot face o refinantare sa iau 25000,sa platesc ce a mai ramas si sa raman cu 10000 in mana ? As vrea sa fac refinantarea pe 10 ani…Precizez ca am un salariu net de 1300 ron. Cat ar fi rata lunara ? De ce acte as mai avea nevoie ?
  Astept un raspuns de la dumneavoastra .
  O seara placuta .

  • darian says:

   Buna ziua,

   In legatura cu ideea dumneavoastra de a refinanta un credit mai mic cu unul mai mare astfel incat sa ramaneti “in mana” cu diferenta, este o ideea perfect realizabila atata timp cat veniturile va permit sa va incadrati la noua suma, mai mare.

   Avand in vedere ca site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta ratei lunare sau a incadrarii dumneavoastra pentru o anumita suma. Pentru calcule amanuntite de tip scoring, va trebui sa va adresati fie unui broker de credite, fie direct bancii al carui produs il prezentam/va intereseaza.

   Multumim,
   Darian

 82. ion says:

  VA SALUT PE TOTI . AM CATEVA INTREBARI : DE CE CERETI TOTI REFINANTARI ? NU VEDETI CA SI CEILALTI DE LA ALTE BANCI FAC SI VOR LA FEL?CREDETI CA IN ALTA PARTE E MAI BINE ? POATE APARENT DAR DUPA O PERIOADA CE VETI FACE?CERETI IAR REFINANTARE?GANDITI-VA CA PIERDETI NISTE BANI.CEL MAI BINE STRANGEM DIN DINTI SI PLATIM CE CREDIT AVEM SI APOI II VOM SFATUI PE COPIII NOSTRI SA NU REPETE GRESEALA NOASTRA !

 83. Radoiu Vicentiu says:

  Buna ziua,am si eu un credit la dv.in valoare de 20,000lei pe care l-am facut pe data de 13.08.2010,si as dori sa stiu cat mai am de plata,pentru o refinantare.Multumesc.Astept un raspuns

  • darian says:

   Buna ziua,

   Poate ca aveti un credit la BRD, insa nu la noi. Site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta ratei lunare sau a incadrarii dumneavoastra pentru o anumita suma. Pentru calcule amanuntite de tip scoring, va trebui sa va adresati fie unui broker de credite, fie direct bancii al carui produs il prezentam/va intereseaza.

   Multumim,
   Darian

 84. Andreea says:

  Am facut o refinantare la BRD, ma intereseasa daca pot sa intrerup pt cateva luni achiatarea ratelor? Si pt cate luni?

  • darian says:

   Buna ziua,

   intreruperea de la plata a ratelor, adica solicitarea unei perioade de gratie/amanare la plata poate fi solicita si acceptata de banca dumneavoastra doar in conditiile in care puteti divedi ca va confruntati cu o situatie nefavorabila de tipul unei pierderi a locului de munca, diminuarea salariului, samd. Acest tip de amanare, poate fi acceptat pentru perioade de 3, 6 sau chiar 12 luni, in functie de banca.

   Pentru mai multe detalii va trebui sa va adresati bancii de unde doriti sa cereti aceasta facilitate. Tineti cont ca nu va ajuta pre mult deoarece amanarea la plata pentru cateva luni nu poate insemna decat rate mai mari in lunile urmatoare.

   Multumim,
   Darian

 85. Adrina says:

  Buna ziua,
  sunt pensionara , am o pensie de 1100 ron,as dori sa fac o refinantare la o banca,dar nu gasesc nici o posibilitate.Ma puteti ajuta ?Va multumesc

  • darian says:

   Buna ziua,

   Referitor la intrebarea dumneavoastra, nu ne-ati furnizat suficient de multe detalii pentru a identifica o posibila motivatie pentru care nu reusiti sa gasiti banci pentru refinantare. Putem doar sa deducem ca doriti sa refinantati un credit mult mai mare decat cel pe care il aveti in derulare si nu va ajuta venitul sau varsta.

   Mai multe detalii poate ca ne-ar ajuta sa va dam un sfat mai concret.

   Multumim,
   Darian

 86. Cozmici Cornel says:

  Am un credit la BCR în valoare de 10.000 ron, doi ani deja platiti.
  as dori o refinatare la alta banca

  • darian says:

   Buna ziua,

   Avand in vedere ca site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta ratei lunare sau a incadrarii dumneavoastra pentru o anumita suma. Pentru calcule amanuntite de tip scoring, va trebui sa va adresati fie unui broker de credite, fie direct bancii al carui produs il prezentam/va intereseaza.

   Multumim,
   Darian

 87. costel says:

  Ce salariu trebuie sa ai si ce comision se aplica unui credit de 10000 roni si ce termen de rambursare sau oferte?

  • darian says:

   Buna ziua,

   comisioanele practicare de banci pentru creditele de nevoie personale fara garantii pot sa varieze intre 0 si 4-5%. Termenele de rambursare variaza intre 5 si 10 ani, in functie de varsta solicitantului.

   Legat de salariul necesar pentru suma de 10.000 RON si o oferta concreta, va rugam sa va adresati unui broker de credite sau direct bancii care va intereseaza. Noi nu intermediem credite, doar oferim sfaturi.

   Multumim,
   Darian

 88. Gheorghe Dumitru says:

  Am un imprumut la Piraeus Bank si as dori o refinantare , am un imprumut de 5000 de lei si platesc o rata lunara de 125 lei. As dori o refinantare la BRD FINANCE. Ce conditii ar trebuii sa indreplinesc? Vreau sa mentionez ca am lucrat la o societate timp de 9 ani , dupa care anul trecut in 2010 am fost da in somaj, iar anul acesta in aprilie am fost reangajat. V-as ruga respectuos sa’mi raspundeti si mie daca pot face aceasta refinantare la BRD FINANCE. ASTEPT RASPUNSUL. O seara buna!

  • darian says:

   Buna ziua,

   Noi nu suntem BRD Finance, drept urmare nu putem sa va raspundem care sunt conditiile acestora sau daca va incadrati la o anumita suma.

   Putem doar sa va sfatuim in privinta luarii unor decizii financiare. Astfel, este posibil ca in urma intreruperii contractului de munca sa aveti de suferit la anumite banci care vor solicita vechime neintrerupta in munca pentru cel putin 12 luni.

   Multumim,
   Darian

 89. Stan Lenuta Dorina says:

  Am un credit la dv in 2009 am avut ceva probleme si am ramas restanta,acum sint cu rata la zi, am inteles ca am fost bagata in data de calcul,as mai putea sa scot o refinantare?

  • darian says:

   Buna ziua,

   putem sa va raspundem din punctul nostru de vedere, nu al celor la care ati ramas restanta. Este adevarat ca daca ati avut restante in trecut acestea vor ramane inregistrate in bazele de date CRB si Biroul de Credit pentru cel mult 7 ani.

   In functie de banca de unde doriti sa obtineti un credit de refinantare, aceasta va analiza perioada pentru care ati fost restanta, numarul de zile de intarziere si sumele cu care ati intarziat, urmand ca apoi sa decida daca acest comportament de plata prezinta un risc pentru ei in viitor.

   Va rugam sa va adresati unui broker de credite sau direct bancii de unde doriti sa cereti creditul de refinantare. Noi putem doar sa va sfatuim in privinta pasilor de urmat, nu si a institutiei catre care sa va indreptati.

   Multumim,
   Darian

 90. mamasita says:

  am 1 credit auto si mai am de platit 6 ani.am vrut o refinantare si m fost informata ca pierd casco sa-l platesc lunar.la prima vizita la ei mi-a iesit o rata cu 29 ron mai mica .azi am mers la programare cu toate actele si mi-au spus ca am o rata cu 21 ron mai mare decat am in prezent.
  nu inteleg cum vine asta.cica asa a iesit din calcul.nu vad rolul refinantarii
  am colege care au refinantat 1 credit si s-a vazut o scadere la rata lunara.sa fie oare refinantari launii posibil dupacum vrea operatorul bancar ori daca e inca1 credit de luat o dobanda , se zice o suma de speriat sa renunte omul?oricum maine voi incerca si la bcr.chiar de v-a cere o anumaita suma de plata de brd ,daca merita diferenta voi fac pasul acesta.Traim in romania si ne procupa tot timpul.

  • darian says:

   Buna ziua,

   nu putem sa ne dam seama care au putut fi motivele pentru care ati obtinut 2 rate diferite pentru aceeasi suma. Pot fi si erori umane pe undeva. Rolul refinantarii este evident doar daca rata lunara finala este suficient de mica fata de cea actuala incat sa justifice eforturile de obtinere a tuturor actelor necesare si de achitare a tuturoe taxelor implicate de aceasta mutare.

   Multumim,
   Darian

 91. georgian says:

  sal.am si eu un credit de nevoi personale la brd si as vrea o refinantare .dupa kt timp se poate obtine?? as vrea un raspuns kt mai urgent va multumesc

  • darian says:

   Buna ziua,

   legat de timpul de obtinere a unui credit de refinantare, acesta depinde de tipul garantiei (cu/fara ganantii) si de banca.

   Va rugam sa va adresati unui broker de credite sau direct bancii de unde doriti sa cereti creditul de refinantare. Noi putem doar sa va sfatuim in privinta pasilor de urmat, nu si a institutiei catre care sa va indreptati.

   Multumim,
   Darian

 92. Laura says:

  As dori sa stiu daca am vreo sansa la refinantare,tinand cont ca am un salariu de 1077 lei dar sunt in baza de date a rau platnicilor cu intarzieri destul de mari.Va multumesc

 93. ovidiu says:

  buna ziua,
  cum pot obtine un credit pentru cumpararea unui tractor?
  mentionez ca lucrez in spania, dar tractorul as vrea sa-l cumpar pentru tatal meu care locuieste in Romania
  va multumesc anticipat

  • darian says:

   Buna ziua,

   in functie de valoarea tractorului si de valoarea creditului pe care doriti sa-l solicitati, veti putea alege fie un credit de nevoi personale simplu (pentru sume cuprinse intre 500 si 15-20.000 EUR) , fie unul cu garantii (pentru sume de peste 15-20.000 EUR). Asta va insemna ca nu va trebui sa justificati in vre-un fel modul in care folositi banii obtinuti din credit. In cazul creditului cu garantii, va trebui sa prezentati bancii drept garantie un imobil/teren intravilan liber de sarcini.

   Veniturile din strainatate nu sunt acceptate de toate bancile si mai ales pentru creditele fara garantii.

   Cel mai comod ar fi sa va adresati unui broker de credite ce va gasi pentru dumneavoastra banca si produsul pe care le cautati.

   Multumim,
   Darian

 94. ady says:

  sunt in crestere copil am un venit de 1197 ron as dori sa fac refinantare dar sotul este bagat la biroul de credit de banca dvs.a avut o datorie de 31 ron a achitat dar pana la anu in luna iunie nu se sterge.va rog dati un raspuns daca pot face refinantare am toata suma de dat de 18000 ron si daca s-ar putea si o suma peste.astept raspuns urgent pe adresa de mail.multumesc

  • darian says:

   Buna ziua,

   Poate ca aveti un credit la BRD, noi nu ne ocupam de creditare. In functie de banca de unde doriti sa obtineti un credit de refinantare, aceasta va analiza perioada pentru care ati fost restanta, numarul de zile de intarziere si sumele cu care ati intarziat, urmand ca apoi sa decida daca acest comportament de plata prezinta un risc pentru ei in viitor.

   Avand in vedere ca site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta ratei lunare sau a incadrarii dumneavoastra pentru o anumita suma.

   Recomandarea noastra este sa incercati sa tratati cu banca unde aveti creditul in derulare pentru o amanare la plata/rescadentare si apoi refinantare.

   Multumim,
   Darian

 95. ionut says:

  am o intrebare:pot face un imprumut daca nu am loc de munca?imprumutul ar consta in 1500 de euro pt 2 luni de zile…multumesc

  • darian says:

   Buna ziua,

   din cunostintele noastre, in momentul de fata nu exista banci comerciale care sa va acorde un credit, indiferent de valoarea acestuia, fara sa puteti dovedi obtinerea de venituri certe si permanente.

   Multumim,
   Darian

 96. OPRISA GABRIELA says:

  Buna ziua ….am un credit pentru nevoi personale la BRD ,si as dori o refinantare.imi puteti face va rog o oferta!tr , va rog, un mail cu datele de care aveti nevoie . Va multumesc

  • darian says:

   Buna ziua,

   Avand in vedere ca site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta ratei lunare sau a incadrarii dumneavoastra pentru o anumita suma. Pentru calcule amanuntite de tip scoring, va trebui sa va adresati fie unui broker de credite, fie direct bancii al carui produs il prezentam/va intereseaza.

   Multumim,
   Darian

 97. mihaela says:

  am un card la brd finance din 2005
  am ramas fara serviciu si mi-au blocat cardul
  intre timp, am infiintat o firma unde sunt actionar 100% dar mi-au spus ca trebuie sa fiu angajata sau sa am un PFA
  eu am un srl
  sunt aberanti
  eu am nevoie de acel card dar nu ai cu cine discuta

  • darian says:

   Buna ziua,

   in legatura cu problema expusa, situatia este urmatoarea: daca ramai fara loc de munca si ii spui bancii sau nu iti mai platesti datoriile, evident ca aceasta din urma iti blocheaza cardurile de credit pentru a se asigura ca nu mai ai acces la banii lor. In momentul in care dovedesti ca ai un nou loc de munca sau ca poti achita in continuare dobanzile aferente sumelor utilizate din venituri personale dovedibile, vei putea sa ai din nou de acces la un astfel de card.

   Evident ca iti vor mai da acces la un card de persoana fizica daca nu poti dovedi ca obtii venituri in calitate de persoana fizica. Pentru SRL-uri exista altfel de facilitati sau de produse financiare, dar nu carduri de credit.

   Recomandarea este sa iti faci un contract de management cu SRL-ul pe care il conduci sau un contract de munca, ambele inregoistrate organele competente (Finante, ITM).

   Multumesc,
   Darian

 98. LAURA says:

  As dori sa stiu daca faceti refinantare si pt cei din Biroul de Credite cu o intarziere mai mare de 90 zile in ultimele 6 luni.Am mai multe credite carora nu le mai pot face fata din cauza ca salariul meu a scazut considerabil si am ramas singura cu trei copii (dintre care doi minori).M-ar ajuta enorm o refinantare, sa pot ramane cu o singura rata. As avea nevoie de 35000 lei pe o perioada in care rata sa nu fie mai mare de 350-400 lei.Credeti ca as avea vreo sansa, tinand cont ca salariul meu actual este de 1087 lei net?
  Va multumesc.

  • darian says:

   Buna ziua,

   putem sa va raspundem din punctul nostru de vedere, nu al celor la care ati ramas restanta. Este adevarat ca daca ati avut restante in trecut acestea vor ramane inregistrate in bazele de date CRB si Biroul de Credit pentru cel mult 7 ani.

   In functie de banca de unde doriti sa obtineti un credit de refinantare, aceasta va analiza perioada pentru care ati fost restanta, numarul de zile de intarziere si sumele cu care ati intarziat, urmand ca apoi sa decida daca acest comportament de plata prezinta un risc pentru ei in viitor.

   Avand in vedere ca site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta ratei lunare sau a incadrarii dumneavoastra pentru o anumita suma. Pentru calcule amanuntite de tip scoring, va trebui sa va adresati fie unui broker de credite, fie direct bancii al carui produs il prezentam/va intereseaza.

   Recomandarea noastra este sa incercati sa tratati cu banca/bancile unde aveti creditele in derulare pentru o amanare la plata/rescadentare si apoi refinantare.

   Multumim,
   Darian

 99. Mihai says:

  Buna ziua. Am si eu o intrebare. In cat timp vine o descoperire de salariu? Am aproape 2 luni de cand am facut-o, la BRD si nu mi-a venit nici in momentul de fata.

  • darian says:

   Buna ziua,

   nu prea inteleg ce anume ati facut in urma cu 2 luni, o cerere pentru un overdraft/descoperire de cont poate. Teoretic nu ar trebui sa dureze mai mult de 1 saptamana din momentul depunerii unei cereri pentru overdraft si a documentatiei necesare si pana in momentul in care sa il aveti disponibil pe contul dumneavoastra. Aceste termen poate fi influentat si de alti factori cum ar fi: lipsa unor documente de la dosarul de credit, declaratii cu inadvertenta cu privire la starea civila sau la ratele pentru alte credite, lipsa de colaborare a angajatorului dumneavoastra pentru confirmarea adeverintei sau pentru efectuarea unor eventuale corectii in aceasta sau poate chiar lipsa de timp a celui care va instrumenteaza dosarul.

   Oricare ar fi motivul pentru care nu stiti inca nimic de 2 luni, acesta va poate fi dezvaluit doar de banca si unitatea bancara unde ati depus cererea si dosarul pentru acel descoperit de cont.

   Multumim,
   Darian

 100. Alex says:

  am 4 luni vechime la locul de munca si salariu net de 640 ron. pot face un imprumut de 6000 ron ?

  • darian says:

   Buna ziua,

   vechimea de 4 luni ar putea fi acceptata la unele banci, poate chiar si venitul de 640 RON, insa legat de suma la care va incadrati in aceste conditii nu suntem in masura sa o calculam.

   Cea mai buna solutie pentru identificarea bancii care ar putea accepta venitul si vechimea dumneavoastra ar fi apelarea la un broker de credite. Ulterior veti putea solicita si un calcul de tip scoring in urma caruia sa va edificati asupra sumei la care va incadrati.

   Multumim,
   Darian

 101. cristi ambros says:

  vreau sa fac o refinantare la brd dar nu stiu ce acte a-mi trebuie va multumesc.

  • darian says:

   Buna ziua,

   referitor la mesajul dumneavoastra, va informam ca nu detinem informatii cu privire la lista documentelor necesare pentru o refinantare la o anumita banca. Din cate cunoastem, pentru un credit de refinantare sunt necesare toate actele aferente unui credit nou, plus adrese de refinantare si acorduri de la banca unde detineti creditul in prezent.

   Pentru o lista completa, va rugam sa va adresati bancii unde intentionati sa va refinantati creditele.

   Multumim,
   Darian

 102. Olimpia Martinas says:

  Buna ziua,

  As vrea sa va intreb ce se intampla in cazul in care nu reusesc sa inchid descoperirea de card facuta in 2008 la BRD( momentan nu mai lucrez).
  Tin sa mentionez ca platesc dobanda dar nu stiu daca peste 2 luni voi reusi sa ma mai descurc si cu aceasta…

  Va multumesc!

  • darian says:

   Buna ziua,

   in cazul in care va depasiti scadenta de plata a dobanzii pentru descoperirea de cont, veti avea parte, pentru cel putin 5-6 luni, de apeluri telefonice cu informari de plata si amenintari. De asemenea, restantele dumneavoastra vor fi raportate la Biroul de credit si CRB, urmand sa fie sterse dupa 4, respectiv 7 ani.

   Incercati totusi sa negociati cu banca unde aveti overdraft-ul pentru o amanare la plata astfel incat sa nu achitati nimic pentru cel putin 6-12 luni.

   Succes,
   Darian

   • Olimpia Martinas says:

    Multumesc pt raspuns!

    Deci sa inteleg ca se poate gasi o solutie pana voi reusi sa inchid aceasta descoperire de card sau mai bine zis ”salarii in avans” care le-am luat atunci cand lucram…
    Daca Doamne fereste nu voi reusi in niciun fel sa rezolv aceasta problema as vrea sa stiu daca voi fi afectata numai eu sau va fi implicata si compania la care am lucrat?

    Va multumesc din suflet!

    • darian says:

     Buna ziua,

     compania pentru care lucrati poate fi afectata doar de telefoanele bancii finantatoare care ar putea sa ii preseze in vederea obtinerii unei cesiuni pe veniturile dumneavoastra (adica retinerea unei parti din venitul incasat in contul restantelor datorate).

     Multumesc,
     Darian

 103. karoly . says:

  doresc o refinantare de credite-total 35000 lei(am credit de nevoi prs. la raiffeisen, banca trans. master card si goldo la brd)-doresc lichidarea acestor datorii si in final ajungerea la o singura rata la o singura banca si cu o rata mai mica lunara.

  • darian says:

   Buna ziua,

   refinantarea poate fi o solutie buna pentru reducerea ratei lunare si centralizarea datoriilor intr-un singur credit. Pentru identificarea celei mai bune oferte pentru dumneavoastra, va recomandam sa va adresati unui broker de credite. Acestia au acces la mai multe banci si va vor scuti de mult efort.

   Multumim,
   Darian

 104. alex says:

  as putea obtinr un credit de nevoi personael daca am contract pe perioada determinata

  • darian says:

   Buna ziua,

   in principiu contractele pe perioada determinta sunt acceptate pentru obtinerea de credite bancare cu/fara garantii. Conditiile impuse depind de la o banca la alta. Astfel, la unele banci va trebui sa dovediti ca ati avut cel putin o prelungire a contractului, la altele vor fi acceptate doar contractele incheiate cu companii de stat.

   Va recomandam sa va adresati unui broker de credite deoarece acesta va sti catre care banca sa va indrume.

   Multumim,
   Darian

 105. dana dima says:

  am un credit facut la BRD,dar am avut probleme si am intarziat cu rata ,pot face un credit de refinantare sa pot achita tot imprumutul?

  • darian says:

   Buna ziua,

   in cazul dumneavoastra, totul depinde de suma cu care s-a intarziat, numarul de zile si banca unde va adresati pentru un credit nou. Unele banci s-ar putea sa considere acceptabila o intarziere sub un anumit numar de zile sau sub o anumita suma, mai ales daca solicitati un credit cu garantii imobiliare.

   Va recomandam sa va adresati unui broker de credite deoarece acesta va sti catre care banca sa va indrume. In cel mai rau caz va trebui sa asteptati 7 ani pana cand restantele se vor sterge din CRB.

   Multumim,
   Darian

 106. gabi says:

  am depus de 3 saptamani la brd dosarul pt un imprumut de nevoi personale care este la risc pt ca sunt inregistrata la rau platnici pt o suma de 16 lei.intrebarea mea este:am sanse sa primesc creditul?

 107. Luiza says:

  Referitor la posibilitatea acordarii unui credit unei persoane care apare in Biroul De Credit cu intarzieri de 120 de zile (la soc non bancara )
  Vreau o refinantare la un credit ,mentionez ca pana in acest moment sau cel putin din 2009 sunt la zi cu platile ratelor .
  Va rog un raspuns

  • darian says:

   Buna ziua,

   este posibil sa gasiti o banca unde sa va accepte intarzierile din trecut, insa nu stim care este aceasta. Regulile bancilor se pot schimba de la o zi la alta. Avand in vedere ca restantele au fost la o societate non-bancara, este posibil ca aceasta sa nu fi transmis istoricul dumneavoastra de plata catre cele 2 baze de date .

   Va recomandam sa apelati la un broker de credite ce are parteneriate cu mai multe banci si este la curent cu noutatile, putand astfel sa va indrume catre o banca la care sa fiti eligibila cu acest istoric de plata.

   Multumim,
   Darian

 108. liliana says:

  Buna ziua. Am un credit la BCR de 5000 Euro si asi dori o refinantare,deoarece am dobanda fff mare .Asi dori un raspuns corect si la obiect de o persoana specializata.
  Va multumesc!

  • darian says:

   Buna ziua,

   Avand in vedere ca site-ul nostru furnizeaza doar sfaturi si informatii utile celor interesati de produse de refinantare si financiare, fara sa lucreze pentru vreo institutie fianciara bancara, nu putem sa va oferim detalii in privinta ratei lunare sau a incadrarii dumneavoastra pentru o anumita suma.

   Recomandarea noastra este sa apelati la un broker de credite sau direct la o banca.

   Multumim,
   Darian

 109. adrian says:

  BRD este banca ce mai neserioasa .Feriti-va de un credit la aceasta banca

 110. ili says:

  am avut un credit la BRD mam rugat de ei pèntru o refinantare dar nu sa putut face nimic.Am gasit o alta banca si mia aprobat refinantarea. Cei de la BRD miau cerut 50 euro pentru nustiu ce hirtie.Banca care mia facut refinantarea a trimis de 10 zile banii pe care eu trebuia sai dau in BRD dar ei ma tine pe loc spunind ca nu au primit banii.Oare banii aia merg pe jos si patineaza ca ajung asa greu? De ce oare imi pun pedica. Va spun eu ;am o pensie in euro si le pare rau dupa ea.Nu va apropiati de BRD ca mai intii va mingiie apoi va scuiipa.

 111. Michaela says:

  Buna ziua, as dori sa fac o reesalonare la un credit ipotecar contractat la BRD.Pentru aceasta va fi nevoie sa facem toti pasii pe care i-am facut la contractarea creditului? In principiu ma refer la reevaluarea bunului imobil ipotecat.Pentru ca mi se pare foarte costisitor, cu atat mai mult cu cat sunt si cu 2 rate in urma… si chiar nu mi-as permite alte cheltuieli.
  Va multumesc.

  • darian says:

   Buna ziua,

   indiferent daca veti solicita o rescadentare sau o reesalonare, aceste operatiuni nu vor presupune o reevaluare a imobilului ipotecat, insa ar putea implica un comision procentual aplicat la soldul creditului.

   Este necesar sa aveti o discutie cu consilierul sau directorul unitatii bancare de unde ati obtinut creditul initial, sa le explicati situatia in care va aflati momentan si motivele pentru care solicitati o astfel de operatiune. Cereti sa vi se prezinte toate costurile implicate, iar apoi luati cea mai buna solutie pentru dumneavoastra din punct de vedere al efortului financiar depus.

   Multumim,
   Darian

 112. Teodora says:

  buna ziua ,as dori sa fac si eu o refinantare la brd pentru k am un credit facut la raiffeisen la care mai am de dat 6500 lei,as dori sa stiu dak m-as incadra ,dak as ori sa iau 12000 iar din acestia sa inchid acel credit si sa raman cu o diferenta de bani.salariu pe cartea de munca eate de 1700lei,si as vrea sa stiu dak credeti k ma incadrez la aceasta suma pe 5 ani.va multumesc

 113. kellemberger rodica says:

  Buna ziua’as dori sa va intreb daca la un credit Expresso care l-am luat pe 6ani din _2007-2013 cu rambursare lunara in plati egale mi s-a intocmit o asigurare pe care o platesc o data cu creditul as vrea sa stiu daca acesti bani mi se restituie la sfirsitul perioadei contractuale sau nu _mentionez ca ratele au foslat ptite la timp deci nu am avut probleme cu banca BRD de unde am luat creditul _va multumesc_

  • darian says:

   Buna ziua,

   asigurarile pe care le intocmiti de regula la banca sunt, de fapt, pentru banca. Astfel, in cazul in care se intampla evenimentul asgurat, banca isi recupereaza creditul de la asigurator, clientul asigurat sau familia acestuia neavand nici un beneficiu financiar. Astfel, in cazul n care nu se intampla evenimentul asigurat si polita nu este una de viata cu acumulare, banii achitati nu se mai recupereaza.

   Multumesc,
   Darian

 114. buna , am si eu o intrebare ,am un credit la BCR si o descoperire de card la BRD as dori sa stiu daca pot beneficia de de o refinantare de credit
  Multumesc , si astept raspuns


Leave a Reply

Related sites

Newsletter

Noutati despre credite

E-mail:

Abonare
Dezabonare